Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Víz, gáz és fűtés szerelő képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Víz, gáz és fűtés szerelő - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Víz, gáz és fűtés szerelő
Keresés
Találatok száma - 49 db
0-24 Gázkészülék szerelés

0-24 Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelést vállalunk Budapest és Pest megye területén! Gázkészülék szerelést, tisztítást, beüzemelést és cserét vállalunk! Legyen szó akár gáztűzhelyről, gázsütőről, gázkonvektorról, gázvízmelegítőről vagy gázbojlerről ránk mindenben számíthat! A lehető leggyorsabban a helyszínre érkezünk.

0-24 Víz-gáz-fűtés-dugulás

0-24 Víz-gáz-fűtés-dugulás

Gyorsszolgálatunk Budapesten és környékén vállal azonnali kiszállással a hét minden napján vízszerelést, vízvezeték szerelést, gázszerelést, gázkészülék szerelést, javítást, fűtésszerelést, duguláselhárítást, csatornatisztítást korrekt áron, garanciával. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, nonstop várjuk hívását a 06 70 701 9535 telefonszámon.

0-24 Vízvezeték szerelő

0-24 Vízvezeték szerelő

Budapesten minden kerületben dolgozunk és Pest megye túlnyomó részén is!Profi szerelőinkre éjjel-nappal, minden nap számíthat!Nem számolunk fel éjszakai, hétvégi vagy ünnepi felárat! Az alábbi munkákkal foglalkozunk: - Vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. - Teljes körű vízvezeték hálózat tervezése, kiépítése, felújítása, javítása és átalakítása - egyéb berendezések: Wc, mosdók, mosogatók, szifonok, tartályok stb. cseréje, javítása - Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése. - Régi vezetékek cseréje. - Víz nyomóvezeték, lefolyó vezeték cseréje - Mosó- mosogatógépek szakszerű bekötése. - Udvari csapok szerelése javítása - Zuhanyzótálcák, zuhanyzó kabinok javítása, beszerelése - Fűtésrendszerek (Padlófűtés, radiátoros rendszerek) tervezése, kiépítése, felújítása és javítása. - Radiátor szelep csere, termosztatos radiátor felszerelés, radiátorban található termosztat cseréje. Önnek a fentiek közül bármelyikének cseréjére szorul vagy épp beszerelésre készen áll bátran hívjon. Elvégzett munkánál nincs kiszállási díj! Rutinos megbízható vízvezeték szerelő kollégákkal dolgozunk. NON-STOP hétfőtől- vasárnapig rendelkezésükre állunk legyen szó hétvégéről, ünnepnap

Abonyi Sándor Egyéni Vállalkozó

Abonyi Sándor Egyéni Vállalkozó

Konvektor karbantartási témakörben vállalok szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Fontosnak tartom a konvektorok karbantartást még a fűtésszezon elkezdése előtt elvégezni és felkészíteni készülékünket a téli időszakra. Átvizsgáljuk működését eltávolítjuk a szennyeződéseket, hogy még szezon előtt észrevegyük az esetleges hibákat a készülék működésében és ezzel elkerülhetjük a nem várt esetleges kellemetlenségeket. Mivel az Önök oldalának látogatottsága lehetőséget ad a lakosság számára a konvektorkarbantartásnak időbeli elvégzésének fontosságáról, ezért kérjük Önöket, hogy oldalunkat jelenítsék meg link gyűjteményükben. Köszönettel: Abon yi Sándor Egyéni Vállalkozó

Akciós gázkazán webáruház

Akciós gázkazán webáruház

Vásárolni, szállítást- felszerelést- kéményszerelési munkát- beüzemelést- évenkénti karbantartást (szervizelést) kérni, Garanciával. Vállalkozásunk az internet segítségével - elérhetővé kívánja tenni az ország bármely településén élő vásárlók számára a minőségi, ugyanakkor megfizethető termékeket. Rendelkezésére állunk: Remeha, Bosch, Saunier Duval, Ariston, Baxi, Vaillant, kazáncsaládokkal, és tartozékaival, Siemens vezérlésekkel, és gépészeti segédanyagaival. Valamint Szakembereinkkel, hogy Ön azt kapja, amiért fizet.

Borbás és Társa Bt.

Borbás és Társa Bt.

Lakások, családi házak, nyaralók, hétvégi házak, sorházak, gazdasági épületek, műhelyek, üzemi épületek, vendéglátó egységek víz-gáz, fűtés, csatorna rendszerének kiépítését, felújítását, készülékek cseréjét vállaljuk kizárólag Hajdú-Bihar megye területén.

Bravo-Gáz gázszerelés

Bravo-Gáz gázszerelés

Gázkészülékek garanciális telepítése, garanciális és garancián túli javítása, forgalmazása Budapesten és Pest megyében. A Bravo-gáz Kft. vízmelegítőket, cirkó berendezéseket, hőközpontokat, állókazánokat, kondenzációs készülékeket és azok alkatrészeit értékesíti, telepíti és szervizeli. Szavazzon bizalmat 9 fős, a gázszerelés területén jelentős tapasztalatokkal rendelkező csapatunknak!

Bruszt Épületgépészet

Bruszt Épületgépészet

1994 óta állok a lakosság és a vállalkozói szféra rendelkezésére. Minden nemű épületgépészeti munkák megbízható, gyors kivitelezése teljes körű ügyintézéssel. Ingyenes munkafelmérés, írásos árajánlat rövid határidővel.

Csepi István vízszerelő

Csepi István vízszerelő

Víz-, gáz- és fűtésszerelés valamint gyors-szolgálat terén közel 30 éves szakmai múlttal állok rendelkezésre ügyfeleim részére, legyen szó tervezésről, kivitelezésről vagy javításról. Megbízható, minőségi munkát elérhető áron nyújtok magánszemélyeknek és vállalatok részére, elsősorban Győrben és környékén, Budapesten és a Dunántúlon. Tekintse meg weboldalamat és forduljon hozzám bizalommal!

Hirdetés
Dinnyés Zsolt gázszerelő

Dinnyés Zsolt gázszerelő

Dinnyés Zsolt víz-gáz-fűtésszerelő, illetve okleveles gázvezeték- és készülékszerelő mester a hét minden napján rendelkezésére áll Budapesten és környékén, legyen szó bármilyen gázkészülék vagy vezeték javításáról, karbantartásáról. Körültekintő, precíz munkával, és kedvező árakon vállalja a javítást, sokéves munkatapasztalattal! Tekintse meg weboldalát a részletekért, referenciáiért, valamint elérhetőségeiért, és részletes szolgáltatási köreiért! Válassza őt, ha teljes körű, szakszerű gázszerelési szolgáltatásokra van szüksége gyorsan, megfizethető árakon!

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Mesteri duguláselhárítás és gyorsszolgálat Budapesten és környékén 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a duguláselhárítását. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig fennálló garanciát vállalunk munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

A duguláselhárítást szakmai ismeretek birtokában, vízvezetékszerelésben jártas szakemberrel érdemes végeztetni. A bizalom alapja a végzettség, a szaktudás, a referencia és a garancia kell legyen! Ezen a honlapon és a munka frontján: Dancs Gyula víz-, gáz- és központifűtés-szerelő szakember.

Duguláselhárítás éjjel-nappal

Duguláselhárítás éjjel-nappal

Duguláselhárítás a nap 24 órájában, hétvégén is. Budapesten, a környékbeli településeken és vidéki városokban is vállalnak duguláselhárítást korrekt áron, akár bontás nélkül is elvégzik a teendőket és természetesen mindezért garanciát is vállalnak a Korrekt Mesterek, akik 1986 óta vannak a szakmában, így nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Duguláselhárítás géppel...06709409292

Duguláselhárítás géppel...06709409292

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc, fürdőkád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévő tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a lehető legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen!

Duplo-duplex pótüveges hőszigetelés és hangszigetelés

Duplo-duplex pótüveges hőszigetelés és hangszigetelés

HA ablakai már tökéletesek, de mégis zajos a lakás, mi tudjuk a megoldást: DUPLO-DUPLEX Falszigetelés Hangszigetelő rendszerrel. Falait több rétegű bevált és működő rendszerünkkel szigeteljük, ezzel kizárva az utca zaját. A szigetelés vastagsága 7-15 cm csupán, de hatékonysága akkora, hogy az eddiginél akár 60%-kal kevesebb zaj lesz lakásában.A NYUGODT ÉLET MINDENKINEK JÁR! HA Zajos a lakása, nagy forgalmú út mellett lakik vagy csak szereti a nyugalmat, a megoldás: DUPLO-DUPLEX pótüveges hangszigetelés. A DUPLO-DUPLEX rendszerrel megoldhatja a nagyvárosi lakosok legfőbb problémáját, a ZAJT, de lakjon bárhol, ezután megváltozik az élete. Nyugodt délutáni alvás a teljes csendben, ezentúl nem álom. A DUPLO-DUPLEX rendszerre 10 év garanciát adunk. Bármilyen ablakra felszerelhető. NEM KELL KÖLTÖZNI, A NYUGODT ÉLET MINDENKINEK JÁR!

Energiatakarékos fűtési megoldások

Energiatakarékos fűtési megoldások

Fűtésszerelés, fűtéskorszerűsítés hosszútávra, egyszeri beruházással Szabályozható központi fűtés, cirkó kazáncsere A fűtésrendszer korszerűsítésével Akar 50%-os megtakarítást is elérhetsz! - Túl meleg vagy túl hideg van a lakásodban? - Szeretnéd igényed szerint szabályozni otthonod hőmérsékletét és a - tényleges fogyasztás szerint fizetni a fűtés számládat? - Azt tapasztalod, hogy egyre drágább az energia, amit neked is meg Kell fizetned? Segítünk takarékoskodni: - szabályozhatóvá és mérhetővé tesszük fűtési rendszered - lecseréljük régi és elavult kazánodat - lecseréljük elavult radiátor szelepeidet - korszerűbbre cseréljük radiátoraidat Szerelő mindenhol, mindenkinek. csak egy kattintás.

Energiatakarékos radiátor panel

Energiatakarékos radiátor panel

A Heatkeeper hatékonyságáról tanúskodik a több mint 10 millió eladott termék világszerte, Az energiatakarékos radiátor panel alapjában véve egy hő tükör, amelynek alkalmazása minimális beruházást igényel, és már az első fűtési szezonban megtérül. Jelenleg ár/érték arányban a leghatásosabb fűtési energiacsökkentési lehetőség, mind a lakosság, mint vállalati, ipari, intézményi környezetben. A Heatkeeper hatékonyságáról több nemzetközi tanúsító szervezet tanulmányain kívül, tanúskodik a több mint 10 millió eladott termék világszerte, olyan referenciákkal mint a New Yorki Empire State Building, a brit parlament, vagy neves angol egyetemek is.

Tuti menü