Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanyszerelő képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Villanyszerelő - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Villanyszerelő
Keresés
Találatok száma - 35 db
0-24 Professzionális Gyorsszolgálat Kft.

0-24 Professzionális Gyorsszolgálat Kft.

Gyorsszolgálatunk non-stop foglalkozik villany szereléssel. Azonnal házhoz megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felárat nem számolunk fel. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.Legyen szó akár kapcsoló cseréről vagy egy lakás teljes elektromos vezetékének újrakábelezéséről, ránk számíthat.

0-24 Riasztó szerelő

0-24 Riasztó szerelő

Riasztó szerelést Budapesten és Pest megyében vállalunk! Cégünk nem számít fel éjszakai, hétvégi valamint ünnepnapi felárat.Riasztók telepítését, karbantartását, bővítését, szerelését és cseréjét vállaljuk.Non-stop számíthat ránk!Az alábbi riasztók szerelését vállaljuk:Amarr, Amc, Apollo, Aritech, Beninca, Bentel, Bernal, Bosch, Caesar, Comax, Commax, Crow, Daikin, Dc, Diagral, Ditec, Dsc, Eco Tor, Elite, Elmes, Elvox, Esprit, Eurovideo, fadini, Fdp, Galaxy, Gemini, Geovision, Gsm ultimate, Hayden, Honeywell, Hörmann, Inim, Iq 3000, Jalotron, Kling, Koi, Komax, Kpc, Lg, Lst, Magnum alert, Matrix, Napco, Notifier, Panasonic, Paradox, Penta, Pirotop, Proteco, Pxl, Pyronix, Roger, Sampo, Samsung, Satel, Siemens Fsp, Sony, Soyal, Sterling compact, Summit, System Sensor, Urmet, V2, Vicon, Vidue, Winners, X10 Automatic

0-24 Villanyszerelés

0-24 Villanyszerelés

Azonnal megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felár nélkül. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.Legyen szó akár kapcsoló cseréről vagy egy lakás teljes elektromos vezetékének újrakábelezéséről, ránk számíthat.

0-24 Villanyszerelő Gyorsszolgálat

0-24 Villanyszerelő Gyorsszolgálat

Gyorsszolgálatunk non-stop foglalkozik villany szereléssel. Azonnal megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felár nélkül. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.A konnektor cserétől a teljes elektromos hálózat újrakábelezéséig bármiben számíthat ránk.

A-D Light Bt.

A-D Light Bt.

Megalakulásunk óta folyamatosan tevékenykedünk a villanyszerelés, villamos kivitelezés területén. Villanyszerelési munkáink során a kisebb feladatoktól a bonyolultakig minden erősáramú feladatot megoldottunk. További tevékenységünk munkavédelmi felülvizsgálatok készítése. Külső cégek megbízásából szaktanácsadói feladatok ellátása. Megrendelésre érintésvédelmi, villámvédelmi és tűzvédelmi ellenőrzéseket is végzünk. Rendszeresen készítünk biztonságtechnikai felülvizsgálatokat is. Rendelkezünk az Elmű-émász Minősített Elektromosipari Szakvállalkozói engedéllyel.

Air Watt - szerelő

Air Watt - szerelő

Hibaelhárítás és teljes körű villanyszerelés Budapesten és vonzáskörzetében. Bízza a villanyszerelést szakemberekre! Cégünk immár 14 éve áll a lakosság szolgálatában. Fő profilunk elektromos hálózatok kiépítése, felújítása, hibaelhárítás. Villanyszerelőink folyamatos továbbképzésben részesülnek, hogy megrendelőink minden tekintetben a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek. Kis és nagy munkát egyaránt vállalunk, legyen az egy kapcsoló cseréje esetleg a lakás teljes felújítása. Ne feledje villanyszerelőt az elsők között, kell hívni, ha már festenek az már késő. Bizonyosodjon, meg arról hogy a mostani megemelkedett energiafogyasztásunkat biztonságosan el tudja-e látni az ön lakásának elektromos hálózata. Hívjon bizalommal villanyszerelőink készséggel állnak rendelkezésére.

Antenna beállítás

Antenna beállítás

Földi, parabola és egyéb antennák beállítását vállaljuk Budapesten és Pest megyében.Minden nap dolgozunk.Hétvégi és ünnepi felár nélkül.Legyen szó akár Mindíg tv antenna beállításl, forgatómotoros parabola beállításról, rádió antenna beállaításról, mikróhullámú antenna beállításról, ránk minden antenna beállításában számíthat.

Borbás István

Borbás István

Országosan vállaljuk a villamos biztonságtechnikai mérések üzembe helyezés előtti, illetve időszakos felülvizsgálatok elvégzését. Szolgáltatásaink: érintésvédelmi mérés, felülvizsgálat, tűzvédelmi felülvizsgálat, villámvédelmi mérés, felülvizsgálat, villanyszerelés és villamoskivitelezések elkészítése. Ezen kívül vállaljuk újonnan telepített villamos berendezések, új telephelyek, felvonulási konténerek, ideiglenes csatlakozások, valamint építkezések felvonulási villamos hálózatának érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgálatát.

ÉTV biztonságtechnika

ÉTV biztonságtechnika

Elektromos hálózatok állapotfelmérése alkalmával egy átfogó, részletes tájékoztatást kaphat cége, telephelye, vagy akár lakása villamos hálózatáról, elektromos berendezései állapotáról. Tájékoztatást kap az esetleges hibákról, hiányosságokról. A hibák javításának fontossági sorrendjéről és annak megoldásáról. Az elektromos hálózat, villamos gép megfelelnek-e a hatályos, és létesítéskor érvénybelévő jogszabályoknak, szabványoknak. A berendezések energia szükségletét figyelembe véve, tájékoztatást kaphat a villamos hálózat stabilitásáról, arról hogy ezen fogyasztók biztonsággal üzemeltethetők, vagy átalakítás szükséges. Nagyobb figyelmet igényel abban az esetben, ha átalakítások bővítések folynak, mivel az elektromos hálózatot a létesítéskor igényelt energiafelhasználásra méretezték. A modernizációval villamos berendezéseink száma nőt, energiafelhasználásunk többszörösére növekedhet. Egy kis odafigyeléssel megóvhatjuk meglévő berendezéseinket.

Hirdetés
Fülöp-vill Kft

Fülöp-vill Kft

Cégünk alapjait 1999-ben, az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásával tettük le. Kezdetben villanyszereléssel foglalkoztunk, majd 2002 februárjában megnyitottuk villamossági üzletünket. Ez helyes döntésnek bizonyult, hiszen bebizonyosodott, hogy a két tevékenység nagyon jól kiegészíti egymást. A kitartó és precíz munka meghozta gyümölcsét. Egyre több megrendelés érkezett, és megszaporodtak a vásárlók is. A családi házak villanyszerelési munkái mellett, egyre több nagyobb volumenű feladattal bíztak meg bennünket, melyeket sorra sikerrel teljesítettünk. A folyamatos fejlődés eredményeképpen 2004-ben elérkezettnek láttuk az időt, hogy vállalkozásunkat Kft-ként működtessük a továbbiakban. Jelenleg 5 főt és több alvállalkozót foglalkoztatunk. A villamossági szolgáltatások Fülöp György irányítása alatt zajlanak, míg a villamossági szaküzlet vezetését a feleség, Fülöp Györgyné Dunavári Gabriella végzi.

Fürts György

Fürts György

Ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági és egyéb közületi létesítmények új szerelése és teljes felújítása. Szerződéses karbantartási és hibaelhárítási munkák végzése. Kapcsolószekrények előszerelése. Mérőhely és csatlakozó berendezés kialakítás, hálózatra kapcsolás teljes Elmű-ügyintézéssel, dokumentációkészítéssel. Családi házak, lakások új szerelése és teljes felújítása. Külső (villámhárító) és belső villámvédelem és túlfeszültség védelem kialakítása. Úszómedencék, kerti tavak elektromos berendezéseinek kivitelezése.

Gyorsvillany Kft

Gyorsvillany Kft

Cégünk villanyszerelés, villanyszerelő, non stop villanyszerelés és hibaelhárítási munkákra szakosodott. Sok év tapasztalattal a nap 24 órájában éjjel nappal rendelkezésére állunk 2 órán belül! Ingyenes tanácsadás! Teljes körű lakás villanyszerelés, villanyszerelő gyorsszolgálat! Fő profilunk: Non stop villanyszerelés, gyorsszolgálat. Hibaelháritás 2 órán belül garanciával!

Huszár művek

Huszár művek

Villanyszerelési vállalkozásomat 1993-ban kezdtem. A kezdeti nehézségek után, mára már sikerült eljutni oda, hogy alkalmazottakkal dolgozom, és alvállalkozókat foglalkoztathatok. Bizakodóan nézek a jövő elé, ugyanis eddigi megrendelőim (ez pedig a munkám elismerését jelenti) folyamatosan új, és újabb munkával bíznak meg, és ajánlanak más, szakembert kereső építtetőnek.

IR Érintésvédelem

IR Érintésvédelem

Több évtizednyi tapasztalattal rendelkező, megbízható villamos biztonságtechnikai szakember vállalja kis és nagyvállalatok számára a létesítmények műszaki átadás előtti felülvizsgálatát, illetve már meglévő vállalkozások esetén ingyenes helyszíni felmérés után, az érintésvédelmi jegyzőkönyv, illetve bármely minősítő irat elkészítését.

Jávorszky Elektro-Service

Jávorszky Elektro-Service

Cégünk 32. éve áll az ipar és a lakosság szolgálatában. Szolgáltatásaink: Villa mos munkálatok világítástechnikai kivitelezések. Erősáramú kivitelezések Gyengeáramú kivitelezések Villamos energetikai mérések Álmennyezetek készítése Szakértői tevékenységek hiteles jegyzőkönyvek készítésével:: érintésvédelmi, szabványossági, villámvédelmi felülvizsgálatok robbanás-biztos berendezések ellenőrzése

Jónap Gergő László szerelő

Jónap Gergő László szerelő

Budapesten és Pest megyén belül vállalok sürgősségi szerelést, hibaelhárítást, garantált 2 órán belüli kiszállással (távolság függvényében), napi 24 órában. Ha ráz vagy nem működik és azonnali megoldás kell, hívjon bátran, hogy legyen áram! A gyors szolgálat sürgősségi árai a garantált napi 24 órás hibajavításra, szerelésre és a 2 órán belüli kiszállásra vonatkoznak! Budapesten és Pest megyén belüli szerelő.

K&P

K&P

Cégünk vezetője Szinessy Miklós az Építőipari szakközépiskola erősáramú szakán végzett. Majd letette a technikus minősítő vizsgát. Ezután a Budapesti Műszaki Egyetem erősáramú szakát végezte el. Diplomát 1982-ben szerzett. Az Országos Villamos Távvezeték vállalatnál a relévédelmi osztályon dolgozott, mint védelmes mérnök. Szakterülete a nagyfeszültségű (750 kV, 400 kV, 220 kV) hálózatok és transzformátorok védelmeinek tervezése, telepítése volt, valamint ezek karbantartása és rendszeres ellenőrzése.

Tuti menü