Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számítógép szerelő képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Számítógép szerelő - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Számítógép szerelő
Keresés
Találatok száma - 18 db
Ceo - szerelő

Ceo - szerelő

Vajon hány ezer, tízezer, vagy akár százezer forintot fizet ki az idők során feleslegesen, ha nem megfelelő helyen végezteti a karbantartást, javítást, esetleg rendszerfelügyeletet? Szeretnénk eloszlatni néhány téveszmét: - Az ismerős a legjobb és legolcsóbb számítógép szerelő. - Az én számítógépemet nem kell karbantartani, nem lesz vírusos és nem romlik el. - A nagy áruházak majd segítenek nekem, ha a gépemmel valami probléma adódik. (ld. az esettanulmányt a végén) Nem az lenne a megnyugtató az Ön számára, hogy egy erre szakosodott csapat 15 éve ugyanazon a helyen, kiszámíthatóan arra törekszik, hogy az Ön számítástechnikai szervizigényét gyorsan és költségtakarékosan megoldja?

Computer Javítás

Computer Javítás

Kiszállásos számítógép szerviz, Budapest minden kerületében házhoz megyünk komputerét megjavítani. 2010-ben is, számíthat ránk, ha baj van számítógépével! Miért vesződne számítógépe szervizbe szállításával, amikor a helyszínen is megoldható a javítás? Hívjon számítógép szerelőt házhoz!

Computeria

Computeria

Számítógépek, nyomtatók, monitorok szervize. Ha máshol már reménytelen, próbálja meg nálunk! Megfigyelő és biztonságtechnikai rendszerek telepítése. Névjegykártya készítés, kiadványszerkesztés, iratkötészet (spirál és hő). Rádiós hálózatok tervezése, építése. Internet megosztása több számítógépre! Hová lettek az esküvői videók? Az évek és a lejátszások során a videó felvételek minősége jelentősen romlik. Amatőr videóit digitalizáljuk és Cd-re Dvd-re kiírjuk. Ne várja meg pótolhatatlan emlékei elhalványodását!

Darby

Darby

Miért vesződne számítógépe szervizbe szállításával, amikor a helyszínen is megoldható a javítás? Hívjon számítógép szerelőt házhoz! Lassú a gépe, vírusgyanús, esetleg vírussal fertőzött? Összeomlott, nem indul az operációs rendszere? Bízza szakemberre a hiba kijavítását.

DLL - szerelő

DLL - szerelő

Cégünkkel naprakész és színvonalas szolgáltatást szeretnénk nyújtani a számítástechnika területén, az alkatrész vásárlástól a komplett gép összeállításán át a szervizelésig. Új-és használt számítógépek, alkatrészek, nyomtatók, monitorok, patron-és tonertöltés, digitalizálás Vhs-rol, H8-ról, adatmentés, vírusirtás, rendszerkarbantartás, bizományosi értékesítés, áruhitel helyszíni ügyintézéssel.

DOMB

DOMB

Tevékenységi kör : - számítógép konfigurációk értékesítése, összeszerelése, javítása, karbantartása, - számítástechnikai alkatrészek eladása, installálása, - egyedi konfigurációk készítése, - szoftverinstallálás, - hálózatok tervezése és kivitelezése, - tevékenységi körhöz tartozó teljes, átfogó kereskedelmi és szolgáltató tevékenység.

kovacssandor

kovacssandor

Elege van a megbízhatatlan számítógépekből? Szüksége van egy rendszergazdára, aki folyamatosan felügyeli az IT rendszert? Azonnali távsegítség kellene? Mindez havi átalánydíjért? RENDBEN! Ha Önnek 4-70 PC közötti informatikai rendszere van, Windows szervereket használ és szüksége van egy megbízható, korrekt, gyors informatikusi csapatra, akik teljeskörűen felügyelik a rendszert, akkor hívjon minket, vagy látogasson el a www.szamitogep-karbantartas.hu oldalra.

Laptop javítás akár azonnal, helyben

Laptop javítás akár azonnal, helyben

Rugalmas és megfizethető rendszergazdai szolgáltatások, hatalmas laptop kínálat webshopunkban és kiváló szakemberekből álló szerviz csapat áll rendelkezésedre, ha a TZteam-et választod! Kedvező szolgáltatásainkat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt ajánljuk! Jussunk eszedbe, ha laptopod gyors javításra szorul, vagy ha lecserélnéd a már meglévő számítógéped valamint ha cégednek rendszergazdai karbantartásra van szüksége! Keress minket személyesen a 16.kerületben vagy telefonon és e-mail-en.

Laptop szervíz

Laptop szervíz

Notebook szerviz, laptop szerviz, notebook javítás, laptop javítás, monitor szerviz, monitor javítás, Tv szerviz, Lcd monitor szerviz, Lcd monitor javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, Pc szerviz, Pc javítás. Minimális hiba esetén a hibafeltárás már másnapra ingyenesen megtörténik. Más jellegű hibáknál az ügyfélszolgálat ad további információt a hibajelenség alapján.

Hirdetés
Magyar - szerelő

Magyar - szerelő

A Magyar Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult két fővel családi vállalkozásként. Profilja az iroda- és híradástechnikai és telekommunikációs berendezések forgalmazása, javítása. Számítástechnikai és informatikai tevékenységet 1994 óta végez. A cég tevékenysége két fő részre osztható: - Számítógépes javítás otthon 'Pc home service' - Honlapok készítése 'Magyar' Kft.

Nonstop Pc

Nonstop Pc

Számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, multifunkciós perifériák,webkamerák, Tv tuner kártyák, routerek, monitorok, szoftverek, számítástechnikai alkatrészek kiskereskedelme! Számítógép szervizelés a-tól z-ig.

Notebook szerviz

Notebook szerviz

Tönkrement laptopjában valami vagy csak egy szoftvert kellene feltelepíteni? Gyors segítségre van szüksége? Rapid Repair Kft. segítséget nyújt! Laptopok szakszerű és gyors szervizelésével, valamint szoftverek telepítésével foglalkozik Budapesten. Notebook szervizünk készséggel áll rendelkezésére.

Novocomp

Novocomp

Rendszergazda szolgáltatások: Olyan cégek számára, ahol szükség van állandó számítástechnikai háttérre, de nem gazdaságos főállású informatikus alkalmazása. Számítógép szerviz, javítás: Akár helyszínen, akár szervizünkbe szállítással. Jól képzett munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek mindenféle számítógépes probléma megoldásában. Hálózatépítés, üzemeltetés karbantartás, bővítés: Kis és nagy méretű számítógép és telefonhálózatok kivitelezése, javítása, átalakítása, karbantartása. Telephelyek közti kapcsolatok. Perifériák javítása nyomtatók, monitorok, szünetmentes tápegységek javítását rövid határidőre vállaljuk.

Nyomtató javítás, üzemeltetés - Printal Kft.

Nyomtató javítás, üzemeltetés - Printal Kft.

Cégünk jól képzett szakemberekből áll, akiknek folyamatos képzése biztosítja a töretlen szakmai fejlődést. Kollégáink szakmai tudása garantálja az általunk karbantartott és a másológép szerviz illetve nyomtató szerviz során javított készülékek hosszú élettartamát, üzembiztonságát és gazdaságos üzemeltetését.

Nyomtatószervíz

Nyomtatószervíz

- Elromlott a nyomtatója, faxkészüléke? - Több lapot húz be a nyomtató? - Nem veszi fel vagy gyűri a papírt? - Foltosan, maszatosan nyomtat készüléke? Ha igen, forduljon hozzánk bizalommal, hogy munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül megjavítsák készülékét. Helyszíni nyomtatószerviz szolgáltatásaink magánszemélyek és cégek számára egyaránt elérhető.

Olcsó pc szervíz

Olcsó pc szervíz

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot, ezzel jelzed felénk, hogy igényt tartasz az ingyenes szervizre. A továbbiak során e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és ismertetjük ingyenes szolgáltatásunkat. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár és kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe! Szólj barátaidnak, ismerőseidnek, rokonoknak, családtagoknak, ők se maradjanak le a regisztrációról! Az első 100 legtöbbet ajánló személy között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Posa - szerelő

Posa - szerelő

Vállalkozásom fő profilja cégek, irodák, magánszemélyek számítógépparkjának, hálózatának s az ehhez tartozó perifériáknak átalánydíjas karbantartása, felügyelete, bármilyen jellegű hardweres, software-es probléma feltárása ill. leggyorsabb elhárítása, különleges esetekben kollégák bevonásával. Ezenkívül hálózatok, szerverek, munkaállomások építése, bővítése, korszerűsítése, a legkülönbözőbb megoldások Internet-eléréshez ill. az összes ehhez kapcsolódó alkalmazáshoz. Kérjen díjmentes rendszerfelmérést és egyedi, cégre szabott árajánlatot adok. Ne habozzon megkeresni, elégedett lesz.

Tuti menü