Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klíma szerelő - Egyéb képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Klíma szerelő - Egyéb - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Klíma szerelő - Egyéb
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bács Klíma Kft.

Bács Klíma Kft.

Kecskeméti székhelyű vállalkozásunk 2003 óta működik, fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Szolgáltatásunk körébe tartozik a víz-, gáz-, központi fűtés-, épületvillamossági-, klímatechnikai- valamint légtechnikai szerelés. Napkollektoros és hőszivattyús energiatakarékos rendszerek kiépítése.Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk áruházak, csarnokok, közintézmények, családi házak komplett épületgépészeti tervezésében, kivitelezésében.

Bútorszerelő

Bútorszerelő

Az újonnan vásárolt lapra szerelt bútorok összeszerelése sok energiát és időt vesz igénybe, amennyiben nem rendelkezik kellő bútorszerelési tapasztalattal. A leírás kibogozása, a megfelelő kellékek hiánya jelentősen megnehezíti a bútorszerelést, ezért célszerű azt képzett és hozzáértő szakemberre bízni. A Bútorservice.hu csapata több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik bútorok összeszerelésében. Pontos, precíz és megbízható munkánknak köszönhetően nemcsak gyorsan és könnyedén, de szabályosan is szereljük össze bútorait. Igény esetén be is szerezzük Önnek a bútorboltban és házhoz is szállítjuk a kiválasztott bútorokat.

Fakon Kft

Fakon Kft

A cég 1990-ben alakult magántőkéből. A cégnél dolgozó szakemberek többsége a magyar és külföldi projekteken szerezték meg szakmai tapasztalataikat. A cégvezetés és a szakemberek referenciái a cég eddigi töretlen sikerének az alapjai. A Fakon Kft. és az együttműködő beszállítói ipari berendezéseket, létesítményeket megalkotó cégcsoport Magyarországon. A cégcsoport tevékenysége a mérnöki munkáktól, gyártási- és kulcsrakész szerelési feladatokig mind Magyarországon mind külföldön folyamatos. Az alábbi fő területeken folytatunk tevékenységet: - ipari berendezések (vegyipari, bányászati, kohászati berendezések), készülékek, speciális gépek (szállító berendezések), - erőműi berendezések, ipari kazánok, - épületgépészeti technikák, - különféle kis és nagy átmérőjű csővezetékek, - különféle fém- és acélszerkezetek, stb.

Klíma szerelés

Klíma szerelés

A mai modern világban az emberek szeretik magukat hasznos és kényelmes dolgokkal körülvenni. Az egyik ilyen hasznos és kényelmes dolog: a klímaberendezés, amellyel Ön még pénzt is megtakaríthat. Klíma szerelés mesterfokon kedvező árakkal! Toshiba klímaszerelés féláron! Klímaberendezést szeretne vásárolni? Hívja bátran szakembereinket, akik korrekt árajánlatot készítenek Önnek.

Klíma szerelés

Klíma szerelés

Klímaberendezés vásárlásakor - mint tartós műszaki cikkeknél, logikusan hosszabb időszakra tervez az ember. Ezért lényeges, hogy igényeinknek és a klíma felszerelési helyének megfelelő egységet vásároljunk. A Budapesten, tőle északra, továbbá Nyugat-Nógrádban működő Sebes Szerviz Kft.-nél nem csak a berendezést vehetjük meg, hanem előtte, költségmentes felmérést, továbbá személyre szabott ajánlatot is kérhetünk a vállalkozás szakembereitől. Tekintve, hogy a kereskedelem mellett a cég másik fő profilja a klímabeszerelés, ezért értelemszerűen azt is elvégzik, mindig ügyelve a színvonalas kivitelezésre. Mint az összes elektromos eszköznél, a klímák esetében is alapvető a rendszeres átnézés. Az eldugult klímában például kórokozók telepedhetnek meg, teljesítménye visszaesik, energiafelhasználása nő. A kft. által forgalmazott és felszerelt eszközökhöz nyújtott bővített garancia egyes készülékeknél akár 10 év is lehet, akkor, ha a vállalkozás végzi el a gyártó által megkövetelt időszakos felülvizsgálatokat.

Klíma szerelés, karbantartás

Klíma szerelés, karbantartás

A split klíma egyik sajátossága és egyben óriási előnye, hogy nemcsak nyáron használható hűtésre, hanem télen is bevethető fűtésre. Ha légkondi telepítését fontolgatja a forró nyarakat elviselendő, akkor érdemes eleve olyan berendezés mellett döntenie, amit a téli hónapokban fűtésre használhat. A megbízható és stabil működésű Fujitsu és Gree klímának egyik sem jelent gondot. Bízza a klíma telepítést és szerelést tapasztalt szakembereinkre, és megrendelés esetén a felmérés díját jóváírjuk a számla végösszegéből!

Klímaszerelés

Klímaszerelés

Ha klímát keres - akár hűtésre, akár fűtésre: ingyenes szaktanácsadás, segítség a megfelelő készülék kiválasztásához, igazodva az egyedi kívánságokhoz, helyszíni felmérés, akár hétvégén is! Időben gondoljon a nyárra, sőt, fűtsön klímával! Ma ez már nem luxus, de kényelmes, tiszta és takarékos megoldás. Ajándék kupon jár minden beszereléshez, ha a készüléket is tőlünk veszi! Minőség megfizethető árakon! Forgalmazott klímáink: Fisher, LG, Midea, HD, Fujitsu. 36-20-2613639! Napkollektor szettek: melegvíz előállításra és fűtés rásegítésre is, egyre gyorsabb megtérüléssel telepíthetők. Emellett kovácsoltvas kerítéseket, korlátokat is gyártunk, és lakásfelújítást is végzünk. LNA Group Kft, www.lnagroup.eu

Klímaszerelés kedvező áron!

Klímaszerelés kedvező áron!

Hogy miért érdemes légkondicionálni egy helyiséget? Mert nagy melegben is kényelmesen pihenhetünk, mert javul a teljesítményünk és nyugodtabb az éjszakánk! Engedje meg, hogy egyedülálló klíma akciónkkal most még jobb áron tegyük kényelmesebbé az otthonát, munkahelyét! Klímaszerelés, karbantartás és sok-sok segítség a légkondicionáláshoz. Válogasson split és mobil klímáink, párátlanítóink, napkollektoraink széles választékából! Fűtse-hűtse otthonát hőszivattyúkkal. Energiatakarékos megoldások!

Klímaszerelés országosan

Klímaszerelés országosan

Kiváló minőségű Samsung klímák a Klimainfo jóvoltából. A Samsung klímákra jellemző a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az, hogy energiatakarékosak. A Samsung klímákon kívül még más, nagyszerű márkákat is kínálnak vásárlóiknak (LG, Panasonic, Daikin, Midea, Mitsubishi, Toshiba, stb.). A webáruház segítségével kényelmesen meg lehet rendelni a termékeket, online. Klímaszerelőik zöld kártyával rendelkeznek, tehát az ő segítségükkel a klímaberendezés megőrzi a garanciáját a szerelés után is.

Hirdetés
Klímatippek - a legjobb támogatás a megfelelő klíma megtalálásához

Klímatippek - a legjobb támogatás a megfelelő klíma megtalálásához

A klimatippek.hu szakmai portál azoknak próbál útbaigazítást, támogatást szolgáltatni, akik még csak most ismerkednek a klímatechnikával. Lakóházukat, üzletüket vagy ügynökségüket szeretnék klíma berendezéssel felszerelni. Összegyűjtöttünk jó néhány hasznos információt, hogy segítsük meghozni a legjobb döntést. A klíma ugyanis nem egy filléres dolog. Ésszerűbb vásárlás előtt informálódni, mint utólag mérgelődni. Honlapunkon nyomatékosan foglalkozunk a Fisher klíma és a Fujitsu klíma bemutatásával. Klímakereső és klíma ajánló moduljaink segítségével a legjobb klíma típust választhatja ki, illetve javaslunk klímaszerelő céget is. Bízunk abban, hogy a számtalan leírt szakmai útmutató hasznos lesz olvasóink számára, és segítségükkel az elvárásaiknak megfelelő klíma kerül megvásárlásra.

Tuti menü