Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerelő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szerelő képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 165 db
 Célgépek tervezése

Célgépek tervezése

Miért éppen hozzánk forduljon? Mert ez a szakszerű és pontos munkavégzés számunkra rutinfeladat. Mert rendelkezünk az ehhez szükséges eszközökkel, szerszámokkal, munkagépekkel. Mert az Ön egyéni igényeihez igazodunk, legyen szó akár teljesen egyedi gép gyártásáról. Mert minden típusú és méretű szerszámgép karbantartását megbízhatóan vállaljuk. Ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik online gépipari szótárunk illetve szakszerű tanácsaink gép üzemeltetőknek.

0-24 Gázkészülék szerelés

0-24 Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelést vállalunk Budapest és Pest megye területén! Gázkészülék szerelést, tisztítást, beüzemelést és cserét vállalunk! Legyen szó akár gáztűzhelyről, gázsütőről, gázkonvektorról, gázvízmelegítőről vagy gázbojlerről ránk mindenben számíthat! A lehető leggyorsabban a helyszínre érkezünk.

0-24 Hűtőgép szerelő

0-24 Hűtőgép szerelő

Budapesten és Pest megyében vállalunk hűtőgép szerelést. Budapest minden kerületében és Pest megye túlnyomó részén dolgozunk! A Magyarországon forgalomba hozott hűtőgép márkák közül mindegyik javításával foglalkozunk. Ipari és lakossági hűtőgépeket egyaránt javítunk. Legyen szó akár borhűtőkről, hűtőkamráról, fagyasztóról, hús vagy fagyi pultról ránk mindenben számíthat. Minden nap dolgozunk éjjel-nappal.

0-24 Professzionális Gyorsszolgálat Kft.

0-24 Professzionális Gyorsszolgálat Kft.

Gyorsszolgálatunk non-stop foglalkozik villany szereléssel. Azonnal házhoz megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felárat nem számolunk fel. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.Legyen szó akár kapcsoló cseréről vagy egy lakás teljes elektromos vezetékének újrakábelezéséről, ránk számíthat.

0-24 Riasztó szerelő

0-24 Riasztó szerelő

Riasztó szerelést Budapesten és Pest megyében vállalunk! Cégünk nem számít fel éjszakai, hétvégi valamint ünnepnapi felárat.Riasztók telepítését, karbantartását, bővítését, szerelését és cseréjét vállaljuk.Non-stop számíthat ránk!Az alábbi riasztók szerelését vállaljuk:Amarr, Amc, Apollo, Aritech, Beninca, Bentel, Bernal, Bosch, Caesar, Comax, Commax, Crow, Daikin, Dc, Diagral, Ditec, Dsc, Eco Tor, Elite, Elmes, Elvox, Esprit, Eurovideo, fadini, Fdp, Galaxy, Gemini, Geovision, Gsm ultimate, Hayden, Honeywell, Hörmann, Inim, Iq 3000, Jalotron, Kling, Koi, Komax, Kpc, Lg, Lst, Magnum alert, Matrix, Napco, Notifier, Panasonic, Paradox, Penta, Pirotop, Proteco, Pxl, Pyronix, Roger, Sampo, Samsung, Satel, Siemens Fsp, Sony, Soyal, Sterling compact, Summit, System Sensor, Urmet, V2, Vicon, Vidue, Winners, X10 Automatic

0-24 Villanyszerelés

0-24 Villanyszerelés

Azonnal megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felár nélkül. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.Legyen szó akár kapcsoló cseréről vagy egy lakás teljes elektromos vezetékének újrakábelezéséről, ránk számíthat.

0-24 Villanyszerelő Gyorsszolgálat

0-24 Villanyszerelő Gyorsszolgálat

Gyorsszolgálatunk non-stop foglalkozik villany szereléssel. Azonnal megyünk, ha nincs áram a lakásban. Hétvégi, éjszakai és ünnepi felár nélkül. Budapesten és Pest megyében egyaránt dolgozunk! Reális árképzésünk miatt a kis munkáknál sem számolunk fel magas költségeket.A konnektor cserétől a teljes elektromos hálózat újrakábelezéséig bármiben számíthat ránk.

0-24 Víz-gáz-fűtés-dugulás

0-24 Víz-gáz-fűtés-dugulás

Gyorsszolgálatunk Budapesten és környékén vállal azonnali kiszállással a hét minden napján vízszerelést, vízvezeték szerelést, gázszerelést, gázkészülék szerelést, javítást, fűtésszerelést, duguláselhárítást, csatornatisztítást korrekt áron, garanciával. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, nonstop várjuk hívását a 06 70 701 9535 telefonszámon.

0-24 Vízvezeték szerelő

0-24 Vízvezeték szerelő

Budapesten minden kerületben dolgozunk és Pest megye túlnyomó részén is!Profi szerelőinkre éjjel-nappal, minden nap számíthat!Nem számolunk fel éjszakai, hétvégi vagy ünnepi felárat! Az alábbi munkákkal foglalkozunk: - Vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. - Teljes körű vízvezeték hálózat tervezése, kiépítése, felújítása, javítása és átalakítása - egyéb berendezések: Wc, mosdók, mosogatók, szifonok, tartályok stb. cseréje, javítása - Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése. - Régi vezetékek cseréje. - Víz nyomóvezeték, lefolyó vezeték cseréje - Mosó- mosogatógépek szakszerű bekötése. - Udvari csapok szerelése javítása - Zuhanyzótálcák, zuhanyzó kabinok javítása, beszerelése - Fűtésrendszerek (Padlófűtés, radiátoros rendszerek) tervezése, kiépítése, felújítása és javítása. - Radiátor szelep csere, termosztatos radiátor felszerelés, radiátorban található termosztat cseréje. Önnek a fentiek közül bármelyikének cseréjére szorul vagy épp beszerelésre készen áll bátran hívjon. Elvégzett munkánál nincs kiszállási díj! Rutinos megbízható vízvezeték szerelő kollégákkal dolgozunk. NON-STOP hétfőtől- vasárnapig rendelkezésükre állunk legyen szó hétvégéről, ünnepnap

Hirdetés
A-D Light Bt.

A-D Light Bt.

Megalakulásunk óta folyamatosan tevékenykedünk a villanyszerelés, villamos kivitelezés területén. Villanyszerelési munkáink során a kisebb feladatoktól a bonyolultakig minden erősáramú feladatot megoldottunk. További tevékenységünk munkavédelmi felülvizsgálatok készítése. Külső cégek megbízásából szaktanácsadói feladatok ellátása. Megrendelésre érintésvédelmi, villámvédelmi és tűzvédelmi ellenőrzéseket is végzünk. Rendszeresen készítünk biztonságtechnikai felülvizsgálatokat is. Rendelkezünk az Elmű-émász Minősített Elektromosipari Szakvállalkozói engedéllyel.

A/C szervíz

A/C szervíz

A szerviz 1994 óta áll a lakosság szolgálatában! 2005 januárjában kiterjesztettük szolgáltatásainkat Pest megye területére is! Szolgáltatási területeink: - Mosógépek javítása - Mosogatógépek javítása - Villanybojlerek javítása - Szárítógépek javítása - Víz-, villany szerelés - Hálózatok kiépítése - Vízkőtelenítés - Alkatrészek beszerzése - Készülékek cseréje - Kapcsolódó munkálatok - Használt gépek értékesítése - Felújított gépek értékesítése Állunk rendelkezésére a hét minden napján!

Aab szervíz

Aab szervíz

A Budapesten és vonzáskörzetében működő Aab Szerviz 1998-ban alakult meg és indította el mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, klíma és ipari gépek javításának, szervizelésének szolgáltatását. Cégünk tehát több mint 10 éve van jelen Magyarországon a háztartási és ipari gépek szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére. Működésünk során a háztartási cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

Ablakcsere Budapesten és környékén

Ablakcsere Budapesten és környékén

Takarítson meg kb. 20% energiát egy komplett nyílászárócserével! Komplett ablak csere Budapesten és vonzáskörzetében! Új ablakot, vagy ajtót akar? Műanyag és fa ablakok, fém biztonsági ajtók és beltéri ajtók forgalmazása és cseréje. mindezek mellet vállaljuk lakások és házak teljes felújítását is. Kattintson ide most!

Abonyi Sándor Egyéni Vállalkozó

Abonyi Sándor Egyéni Vállalkozó

Konvektor karbantartási témakörben vállalok szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Fontosnak tartom a konvektorok karbantartást még a fűtésszezon elkezdése előtt elvégezni és felkészíteni készülékünket a téli időszakra. Átvizsgáljuk működését eltávolítjuk a szennyeződéseket, hogy még szezon előtt észrevegyük az esetleges hibákat a készülék működésében és ezzel elkerülhetjük a nem várt esetleges kellemetlenségeket. Mivel az Önök oldalának látogatottsága lehetőséget ad a lakosság számára a konvektorkarbantartásnak időbeli elvégzésének fontosságáról, ezért kérjük Önöket, hogy oldalunkat jelenítsék meg link gyűjteményükben. Köszönettel: Abon yi Sándor Egyéni Vállalkozó

Air Watt - szerelő

Air Watt - szerelő

Hibaelhárítás és teljes körű villanyszerelés Budapesten és vonzáskörzetében. Bízza a villanyszerelést szakemberekre! Cégünk immár 14 éve áll a lakosság szolgálatában. Fő profilunk elektromos hálózatok kiépítése, felújítása, hibaelhárítás. Villanyszerelőink folyamatos továbbképzésben részesülnek, hogy megrendelőink minden tekintetben a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek. Kis és nagy munkát egyaránt vállalunk, legyen az egy kapcsoló cseréje esetleg a lakás teljes felújítása. Ne feledje villanyszerelőt az elsők között, kell hívni, ha már festenek az már késő. Bizonyosodjon, meg arról hogy a mostani megemelkedett energiafogyasztásunkat biztonságosan el tudja-e látni az ön lakásának elektromos hálózata. Hívjon bizalommal villanyszerelőink készséggel állnak rendelkezésére.

Akciós gázkazán webáruház

Akciós gázkazán webáruház

Vásárolni, szállítást- felszerelést- kéményszerelési munkát- beüzemelést- évenkénti karbantartást (szervizelést) kérni, Garanciával. Vállalkozásunk az internet segítségével - elérhetővé kívánja tenni az ország bármely településén élő vásárlók számára a minőségi, ugyanakkor megfizethető termékeket. Rendelkezésére állunk: Remeha, Bosch, Saunier Duval, Ariston, Baxi, Vaillant, kazáncsaládokkal, és tartozékaival, Siemens vezérlésekkel, és gépészeti segédanyagaival. Valamint Szakembereinkkel, hogy Ön azt kapja, amiért fizet.

Antenna beállítás

Antenna beállítás

Földi, parabola és egyéb antennák beállítását vállaljuk Budapesten és Pest megyében.Minden nap dolgozunk.Hétvégi és ünnepi felár nélkül.Legyen szó akár Mindíg tv antenna beállításl, forgatómotoros parabola beállításról, rádió antenna beállaításról, mikróhullámú antenna beállításról, ránk minden antenna beállításában számíthat.

Tuti menü