Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Háztartásigép szerelő képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Háztartásigép szerelő - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Háztartásigép szerelő
Keresés
Találatok száma - 38 db
 Célgépek tervezése

Célgépek tervezése

Miért éppen hozzánk forduljon? Mert ez a szakszerű és pontos munkavégzés számunkra rutinfeladat. Mert rendelkezünk az ehhez szükséges eszközökkel, szerszámokkal, munkagépekkel. Mert az Ön egyéni igényeihez igazodunk, legyen szó akár teljesen egyedi gép gyártásáról. Mert minden típusú és méretű szerszámgép karbantartását megbízhatóan vállaljuk. Ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik online gépipari szótárunk illetve szakszerű tanácsaink gép üzemeltetőknek.

0-24 Hűtőgép szerelő

0-24 Hűtőgép szerelő

Budapesten és Pest megyében vállalunk hűtőgép szerelést. Budapest minden kerületében és Pest megye túlnyomó részén dolgozunk! A Magyarországon forgalomba hozott hűtőgép márkák közül mindegyik javításával foglalkozunk. Ipari és lakossági hűtőgépeket egyaránt javítunk. Legyen szó akár borhűtőkről, hűtőkamráról, fagyasztóról, hús vagy fagyi pultról ránk mindenben számíthat. Minden nap dolgozunk éjjel-nappal.

A/C szervíz

A/C szervíz

A szerviz 1994 óta áll a lakosság szolgálatában! 2005 januárjában kiterjesztettük szolgáltatásainkat Pest megye területére is! Szolgáltatási területeink: - Mosógépek javítása - Mosogatógépek javítása - Villanybojlerek javítása - Szárítógépek javítása - Víz-, villany szerelés - Hálózatok kiépítése - Vízkőtelenítés - Alkatrészek beszerzése - Készülékek cseréje - Kapcsolódó munkálatok - Használt gépek értékesítése - Felújított gépek értékesítése Állunk rendelkezésére a hét minden napján!

Aab szervíz

Aab szervíz

A Budapesten és vonzáskörzetében működő Aab Szerviz 1998-ban alakult meg és indította el mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, klíma és ipari gépek javításának, szervizelésének szolgáltatását. Cégünk tehát több mint 10 éve van jelen Magyarországon a háztartási és ipari gépek szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére. Működésünk során a háztartási cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

Apjafia szervíz

Apjafia szervíz

Bárminemű mosógép meghibásodásával bátran fordulhat hozzánk. Minden típusú mosógép javítása esetén rendelkezésére állunk, legyen szó általános állapotfelmérésről, szakszerű javításról vagy szerelésről. A legtöbb javítást általában aznap el tudjuk végezni, azonban előfordulhat, hogy némelyik szükséges alkatrészt csak másnap, vagy a következő munkanapon tudjuk beszerezni, emiatt előfordulhat, hogy egy-egy mosógépszerelés a következő hét első napjára csúszik. Ám nagyrészt elmondható, hogy a mosógépszerelések nagy része egy nap alatt elkészül, s rögtön a helyszínen - nem igényel többszöri kiszállást. Igény szerint a mosógépszerelést előre egyeztetett fix időpontban is elvégezzük.

Árvai szervíz

Árvai szervíz

Szervizünk vállalja: rövid határidővel az Ön otthonában: Hűtőszekrények, fagyasztók, hagyományos keverőtárcsás mosógépek, centrifugák, automata mosógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, mosogatógépek, bojlerek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, gáz, villany és kombinált tűzhelyek javítását. További tájékoztatást a szerviz menüpont alatt talál. Szervizünk Budapest összes kerületében és Pest megye legnagyobb részére vállal kiszállást. A javítás időpontját a legtöbb esetben a munkafelvételt követő napra tudjuk vállalni, de természetesen figyelembe vesszük és alkalmazkodunk, ha Önnek más napra vonatkozó kérése, igénye van. Hibabejelentését a hét minden napján tudjuk fogadni: 8 - 19 óra között. Műszerész kollégáink két műszakban dolgoznak, Ön ezek közül választhat: Délelőtt: 9 - 14 óra között Délután: 12 - 17 óra között Díjszabás Kiszállási díj: Budapesten: 2. 500.- Pest megyében: 3. 500.- Bevizsgálási Díj: 1. 400.- Munkadíj: 3. 000.- tól Áraink tartalmazzák az áfát Alkatrész meghibásodás esetén a javítások nagy többségénél, azonnal a helyszínen tudjuk cserélni, ha nincs a műszerész kollégánál a megfelelő cserealkatrész, akkor nagyon rövid határidővel beszerezzük és pótoljuk. Ebben az esetben Önnek nem kell kétszeri kiszállást fizetni! Amennyiben a készülék bevizsgálása után úgy dönt, hogy nem kéri további javítását, akkor a munkadíjat nem számítjuk fel!

Balogh Péter

Balogh Péter

Számítógépek,számítógép alkatrészek értékesítése. Megrendelés alapján. E-mailben árlistát küldök! A elosztógyártás során szerzett tapasztalataink alapján a hibaelhárításban is nagy szakmai rutinra tettünk szert. Ebből adódóan, eddigi tevékenységünk során, elektromos elosztószekrény hibákat, gyorsan és precízen tudjuk elhárítani. Főbb előnyei a gyorsaság, megbízhatóság, korrekt ár, kiszállási díj nélkül végezzük el a hibajavítást. Szolgáltatásaink közé tartozik lakásriasztók, családi ház-riasztók telepítése beüzemelése szervizelése.

Bódi Gábor

Bódi Gábor

Mosógépjavítás Budapesten még ma, az esti órákban és hétvégén is. Kiszállás díjtalan. Hibamegállapítás ingyenes. A garancia egy év. Műszeres érintésvédelmi vizsgálat. A megrendelések nagy részét már a telefonhívás napján teljesítem.

Cibona

Cibona

Társaságunk 1998-ban alakult, 3 fő részvételével. Kezdetben főként mérlegek javítása jelentette a fő tevékenységet, ami napjainkra kiegészült értékesítéssel, illetve mérleg kölcsönzéssel. Évtizedes tevékenységünk során, mely igényes és megbízható munkát takar - számos elégedett üzleti partnerrel büszkélkedhetünk. Mérlegjavítás, régi mechanikus mérlegek. Hídmérlegek-közúti és vasúti hídmérlegek javítása,hibridizálása. Raktári mérlegek:körszámlapos, tolósúlyos, optikai mérlegek javítása Bolti gyorsmérlegek :billenő mérlegek és M2-es súlyok javítása. Digitális mérlegek. Közúti hibrid és mérőcellás hídmérlegek, raktári és árszorzós mérlegek, raklap és akasztóhorgos mérleg, konyha és fürdőszoba mérlegek, automata, zsákoló mérlegek.

Hirdetés
D&D

D&D

Üdvözlöm a több mint 25 éves Dobosi Elektromos Szerviz Kft. honlapján! Dobosi Milán vagyok. Ha klímáról, vagy hűtésről van szó: a megfelelő, a takarékos, az optimális komfortmegoldást szállítom Önnek! Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket érdeklődésével, reméljük cégismertetőnk segítségére lesz abban, hogy igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő terméket és szolgáltatást válasszon az Önt érdeklő, és általunk felkínált palettából.

Etele Szervíz

Etele Szervíz

Cégünk 1998-ban alakult Etele Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven. Műszerészeink már ekkor több éves tapasztalattal rendelkeztek. Fő tevékenységünk, elektromos háztartási gép javítása volt, ami az idők folyamán, alkatrész, tartozék, készülék forgalmazásra is kiterjedt. Vállalunk ezen kívül könyvelést, adótanácsadást és kisebb asztalos munkákat, karbantartást.

Gáztűzhely

Gáztűzhely

Problémája akadt a gáztűzhellyel? Lecserélné régi tűzhelyét? Tanácsra lenne szüksége? Gáztűzhely szervizünk két évtizede segít megoldani a problémákat, ami szóba jöhet gáztűzhelyek, kombinált tűzhelyek, gáz főzőlapok esetén. Szervizünkben a következő szolgáltatásokat veheti igénybe: gáztűzhely javítás (garancia időn belül, és túl), gáztűzhelyek cseréje, az új készülék garanciális beüzemelése, beépíthető gázfőzőlapok bekötése, tűzhelyek előírás szerinti, szakszerű bekötése, tűzhelyek felújítása, gáztűzhelyek biztonsági felülvizsgálata, gáztűzhelyek műszeres szivárgás ellenőrzése, gáztűzhely-tisztítás, karbantartás. A Tűzhelymester szerviz az utóbbi 18 évben már több ezer háztartásban bizonyított. Remélem, hamarosan Ön is elégedett ügyfeleim táborába fog tartozni!

Háztartási gépjavítás

Háztartási gépjavítás

Ha nem tudja eldönteni, hogy a régi, jól bevált háztartási gépeit (mikrosütő, automata mosógép, hűtőgép, stb.) megcsináltassa, vagy újat vásároljon, akkor hívjon fel, vagy küldjön e-mail-t és én a helyszínen elvégzem a szükséges vizsgálatokat: állapotfelmérés, biztonságtechnikai ellenőrzés, sugárzásmérés és ha igény tart a mikrosütő javításra akkor azt is. ( lásd a részleteket az ' Irányárak ' fejezet alatt.) Tapasztalatom szerint, a régebbi gyártású, ismert márkanevű készülékek, tartósabbak, megbízhatóbbak és nem utolsó sorban biztonságosabbak is a jelenleg kapható feltűnően olcsó készülékeknél!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép szerelő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a hűtőgép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több hűtőgépszerelővel dolgozunk. Hétfőtől Vasárnapig reggel 8 órától este 10 óráig foglalkozunk hűtő javításokkal! A hűtőgépszervízünk még hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére áll! Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a hétvégi vagy ünnepi kiszállásokra sem!

K.K. mosógép szervíz

K.K. mosógép szervíz

Szervizünk vállalja rövid határidővel az Ön otthonában: mosógépek, mosogatógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, bojlerek, villanytűzhelyek, sütők, kerámialapok, mikrohullámú sütők javítását szervizelését. A kisebb készülékeket (porszívókat, mikrohullámú sütőket, takarítógépeket és egyéb kis háztartási gépeket) javításra leadhatja.

Kávégép szervíz

Kávégép szervíz

Cégünk, illetve jómagam, 1982 óta foglalkozom vendéglátó-ipari berendezésekkel, elsősorban kávégépekkel. Főbb működési területeink: kávégép szervizelése; kávégép javítás; kávégép bérbeadás; használt kávégép; kávégép kihelyezés és a kávégép felújítás. Eközben óriási technikai fejlődésen ment át a szakma, hiszen a kezdetben tisztán mechanikai alkatrészeket mindinkább felváltotta az elektronika. A mai korszerű kávéfőzők, (mint a Faema, Bezzera, Lapavoni, Expobar, Saeco, Jura ) már elképzelhetetlenek mikroprocesszor, valamint digitális elektronika nélkül. Bizonyos esetekben, már e gépek beállítása is igen jól képzett szakembereket igényel (specialistáink között megtalálható kifejezetten: Saeco szerelő, Faema szervíz specialista, Solis szerviz specialista, Sanmarco szerviz specialista) - a kávégépek hatékony és megbízható üzemeltetéséhez, elengedhetetlen a megfelelő tapasztalattal rendelkező, szervizes háttér. Ebben vagyunk méltó partnerei, a hozzánk hűséges és a jövőbeli kedves megrendelőinknek.

Kisgépek szervíze

Kisgépek szervíze

Üdvözöljük honlapunkon! Bosch, Skil, Makita gépek garanciális javítása (érvényes garanciajegy és vásárlást igazoló számlamásolat esetén). Vállalkozásunk rövid határidővel az alábbi gyártmányú elektromos kéziszerszámok minden típusának a javítását és karbantartását vállalja: Bosch, Skil, Makita, Dremel, Dewalt, Elu, Black&ecker, Festo, Aeg, Metabo, Hilti, Kress, Kango, Hitachi, Karcher, Atlas copco, Kunzle&asin, minden típusú elektromos fűnyíró, medence keringető motorok.

Tuti menü