Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gipszkarton szerelő képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Gipszkarton szerelő - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Gipszkarton szerelő
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ablakcsere Budapesten és környékén

Ablakcsere Budapesten és környékén

Takarítson meg kb. 20% energiát egy komplett nyílászárócserével! Komplett ablak csere Budapesten és vonzáskörzetében! Új ablakot, vagy ajtót akar? Műanyag és fa ablakok, fém biztonsági ajtók és beltéri ajtók forgalmazása és cseréje. mindezek mellet vállaljuk lakások és házak teljes felújítását is. Kattintson ide most!

Clips szerelő

Clips szerelő

A Clips 1964 óta gyárt mobil elválasztófalakat. Gyárunkban a legkülönfélébb felhasználási területek számára készülnek elválasztófalak. Szekrények, toilet fülkék és speciális kabinok egészítik ki termékpalettánkat. Körülbelül 900.000 m² elválasztófal, 12.000 szekrény és 4.000 Wc-kabin kerül gyártásra évente. Saját porszóró műhelyünk révén a leggyorsabb szállítási időt tudjuk garantálni. Rendkívül széles viszonteladói hálózat gondoskodik arról, hogy a Clips-termékek világszerte kaphatók legyenek.

Gipszkarton álmennyezetek, térelválasztók és válaszfalak készítése

Gipszkarton álmennyezetek, térelválasztók és válaszfalak készítése

Gipszkarton álmennyezetek, térelválasztók és válaszfalak készítését rövid határidővel és referenciákkal vállaljuk lakásokban, házakban és üzletekben egyaránt! Az igényeknek megfelelően fa vagy fém szerkezettel - szigetelt vagy szigetelés nélküli kivitelben - normál, vízálló vagy tűzálló gipszkartonból készítjük el a munkát. A munkavégzés során szakembereink rövid határidővel az anyagok helyszínre szállításával végzik el a gipszkartonozást. Egyéb építőipari szakmákkal - a munkától függően - egyeztetünk, együtt dolgozunk.

kilincs zár vasalat szerelés értékesítés

kilincs zár vasalat szerelés értékesítés

Telephelyünkön történő vásárlás esetén vállaljuk a ki/beszerelését. A rendelés napján /készlet függvényében/ 3000 Ft-os viteldíj mellett Székesfehérváron a helyszínre szállítjuk, vállaljuk a beszerelést, valamint a hulladékakkumulátor szakszerű elhelyezését. Vállalunk állapotfelmérését telephelyünkön illetve kiszállással Ingyenes kölcsön akkumulátort biztosítunk 6 hónapnál nem öregebb, számlával és szavatossági jeggyel rendelkező Banner és Jász-Plasztik típus garanciális hiba esetén. Akkumulátor kölcsönözhető 100 Ah-ig napi 500 Ft, 100 Ah fölött napi 1000 Ft ellenében. A kaució összege az akkumulátor méretétől függ. Vállaljuk targonca és egyéb típusú akkumulátorok karbantartását. 2. Zárszerelés Helyszíni kiszállást vállalunk új zár, illetve meghibásodás esetén. 3. Kulcsmásolás Zárbetétek egységesítése: - Több zárat egy közös kulcs működtet. (Ebből a kulcsból természetesen több másolat is készülhet.) Alkalmazásával Önnek kevesebb kulcsot kell magával hordania. - Alkalmazási területek: - Családi házak (kapu, bejárati ajtó, garázsajtó stb..) - Több kapuval, bejárati ajtóval rendelkező épületek, helységek - Szerelvény-szekrények

Kubesch - szerelő

Kubesch - szerelő

Az építőipar egyik olyan száraz építészeti technológiája, amely a legszélesebb körben használható fel egyedi enteriőrök kialakításához. Bármilyen belső térben használható: tetőterek, padlások beépítésére, szigetelésére, külön helyiségek kialakítására, átformálására, hő-, hangszigetelő falak építésére, álmennyezetek készítésére, átjárók, függőfalak kialakítására, és még számos egyéb megoldásra. Csak ajánlani tudom! Ennek a gyorsan és nyom nélkül elbontható környezetbarát anyagnak a további előnye, hogy a legkisebb környezeti károkozással építhető be bármilyen térbe. Gyors, pontos kivitelezést tesz lehetővé ez a kiforrott technológia, amely kiválóan ötvözhető más anyagokkal is.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Elsősorban lapostető szigeteléssel - úgynevezett bitumenes szigeteléssel foglalkozunk. Ez cégünk legfontosabb profilja. Minden ezzel kapcsolatos, és kiegészítő munkálatokat elvégzünk, méghozzá korrekt áron, rövid idő alatt, garanciával. Nálunk az ügyfél az első. Tekintse meg weboldalunkat, portfóliónkat, és kérdezzen.

Toth és társa szerelő

Toth és társa szerelő

Cégünk vállalja új építésű valamint régi használaton kívüli és felújításra szoruló tetőterek komplett beépítését. Szolgáltatási körünk nem csak a beépítésre vonatkozik már a tervezéstől alapozhat ránk, egyedi elképzelések és igény szerinti design alapján. Az esetben ha ön nem tudja, hogy érdemes-e beépíteni, esetleg nem biztos benne, hogy a vályogház el bírja-e a ráépítendő tetőteret, vagy csak azt szeretné megtudni hány helyiség és hogyan férne el fent, valamint ha egyenlőre csak az építéssel járó anyag és munkadíj költségek felől érdeklődne kérem elérhetőségeink egyikén keresse fel cégünket és mi díjmentesen tájékoztatjuk önt.

Tuti menü