Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb képes leírás - Szerelő.tlap.hu
részletek »

Egyéb - Szerelő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerelo.tlap.hu » Egyéb
Keresés
Találatok száma - 8 db
Fékszerelő készlet otthonra

Fékszerelő készlet otthonra

Kiváló minőségű, strapabíró szerszámkészletek és hozzá való kiegészítők, a Lincos Kft. webáruházában. Alacsony árakon forgalmazzák termékeiket, akciósból is sokat találunk. Dugókulcs készleteik elengedhetetlenek az autószereléshez. A legkisebb kiszereléstől egészen a 171DB-os készletig találunk. A szerszámkészletek mellett különböző emelőket, töltőket, szerszámtartó szekrényeket és még rengeteg egyéb terméket is megtalálunk kínálatukban. Cégük Debrecenben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Megmunkálás automata hegesztőgéppel

Megmunkálás automata hegesztőgéppel

Kiemelkedő minőségű fémszerkezet gyártás egyéni elképzelések szerint! Ha hegesztéshez vagy egyéb nehézipari gépgyártás teendőhöz keres szakértőt, akkor jó helyen jár. A Milestone Management óriási szakértelemmel büszkélkedik fémszerkezetek gyártása terén, tervezéstől kivitelezésig. A bányagép gyártása is beletartozik. A fedőporos automata hegesztőgép szerencsére rendkívül leegyszerűsíti a munkálatokat. A cég továbbá a fémszerkezetek gyártása közben nem csupán a kiemelkedő minőségre, hanem a gazdaságosságra is hatalmas hangsúlyt tesz. A Kft. bányatám rendszerek területen is otthon van. Akkor, ha az egyik fémszerkezet gyártási szolgáltatásra lenne szüksége (pl. szériagyártás), az ajánlatkérést megteheti az acélszerkezetgyártó honlapján. Illetve ha mindössze kérdezni szeretne akár az egyedi gépgyártásról, akár a szériagyártásról, keresse az acélszerkezetgyártó szakembereit emailben, telefonon!

Redőny szerelő - Opánszky árnyákolástechnika

Redőny szerelő - Opánszky árnyákolástechnika

Árnyékolástechnikai vállalkozásunk 1986-ban kezdte meg szerelő tevékenységét. Azóta folyamatos fejlődést felmutatva haladtunk napjainkig. Mára cégünk szerepe meghatározó ezen a szakmai területen. Szerteágazó típusú redőnyeink (alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, stb.) és más árnyékolástechnikai termékeink kiváló minőségben, nagy választékkal készülnek saját üzemünkben. Kiforrott csapatmunkánk lehetővé tette, hogy nagy beruházások kivitelezésében is részt tudjunk vállalni. Így például a Magyar Haditechnikai Kutató Intézet, NATO, Országos Onkológiai Intézet, Szerencsejáték Rt., MÁV, Nemzetbiztonsági Hivatal, és számos nagy irodaház, kórház, intézmény. Végül, de nem utolsó sorban több ezer magánlakás és ház. Redőny szerelő - Opánszky árnyákolástechnika

Redőny, árnyékolástechnika, szalagfüggöny, redőny javítás, reluxa

Redőny, árnyékolástechnika, szalagfüggöny, redőny javítás, reluxa

Teljes körű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapesten és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül. Redőny, reluxa, műanyag redőny, alumínium redőny, motoros redőny, roletta, szalagfüggöny, napellenző, szúnyogháló beépítés, redőny javítás. Több, mint 15 éve foglalkozunk árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazásával, beépítésével és javításával. Budapest és Pest megye teljes területén kínáljuk szolgáltatásunkat.

Redőnyök szerelése, kiépítése

Redőnyök szerelése, kiépítése

Vállalkozásunk motorral meghajtott árnyékolók szerelésével, árnyékolástechnikai késztermékek beépítésével, illetve javításával foglalkozik. Munkákat vállalunk a fővárosban és az agglomerációban, magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről. Számunkra kiemelt a partnereink elégedettsége, így amennyiben a cégünket választja, megbízható és hibátlan munkával állunk a rendelkezésére! Kizárólag magas minőségű anyagokból készült termékeket árulunk, és szigorú elvárások alapján választjuk ki beszállító partnereinket. Hogy csak néhányat említsünk az általunk használt márkákból: Smart Home, KY, Umbroll, Satler, Somfy, Atenad, Royaflex, Alukon, Elero.

Rendszergazda otthonában és cégénél. Az Ön informatikusa, Dósa Gergely

Rendszergazda otthonában és cégénél. Az Ön informatikusa, Dósa Gergely

Több mint egy évtizede az informatikában dolgozó, nagyvállalati informatikai rendszerek üzemeltetésében is tapasztalatot szerzett megbízható, számlaképes, pontos és precíz munkavégzésér?l jól felismerhet? megbízott informatikusként teljesítem az Ön igényeit. Magánszemélyek részére az alábbi szolgáltatásokat nyújtom: - Windows kliensek (PC/notebook) eseti és rendszeres karbantartása, hibakeresés, telepítés, stb.. - Garancián túli hardveres eszközjavítások - Rendszer-optimalizálás - Hálózatépítés - Meglév? hálózat felmérés - Wifi diagnosztika Cégek részére a fentieken felül az alábbi szolgáltatásokat végzem: - Teljes kör? kiszervezett rendszergazdai szolgáltatások - Windows szerver üzemeltetés (Microsoft Windows Server, Exchange Server, SQL server, Sharepoint Server..) - Rendszerfelügyelet, monitorozás - Bels? ellen?rzések (Internal Audit) el?készítése - Konzultáció, tanácsadás, gyenge pontok felmérése

Targonca javítás, alkatrész forgalmazás - TWS

Targonca javítás, alkatrész forgalmazás - TWS

Cégünk homlokvillás, raktártechnikai, négyutas, oldalvillás targoncák valamint használt targoncák forgalmazásával foglalkozik. Ha Önnek csak pár napra, hétre lenne szüksége targoncára, akkor is állunk rendelkezésére, gépeinket remek áron bérelheti ki! Ha már meglévő targoncája szorul esetleg javításra, szervizünk az ország egész területén igénybevehető. Hatalmas alkatrész kínálattal, kedves és hozzáértő személyzettel várjuk Budapesten a IV.kerületben illetve az ország különböző pontjain szervizeink valamelyikében. Amennyiben kérdése van, várjuk megkeresését telefonon is!

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Logisztikai állvány- és polcrendszerek, karos állványrendszerek, acél galériás rendszerek, podesztek, valamint archivációs rendszerek szakszerű tervezése, telepítése és szervize. Felhasználási terület: kereskedelmi és ipari raktárak, logisztikai központok, építőanyag lerakatok, élelmiszer és ital elosztók Magyar piacon a legkedvezőbb ár-értékű állványrendszer Az állványrendszer kivitelezését csak referenciával és engedélyekkel rendelkező társaság végeztesse, mert a nagy teherbírás miatt fontos a tervezés és a kivitelezés tökéletes összhangja.

Tuti menü